Uusi juhlapyhä saapui Suomeen tuoden enemmän yritysmahdollisuuksia

Suomessa on läpi vuosikymmenten juhlittu tiettyjä juhlapyhiä, mutta hiljalleen maailmalta on rantautunut myös aivan uusi juhla. Sellainen on tietysti halloween, joka onkin jo aivan kulman takana. Se on valtavan suuri juhla muun muassa Yhdysvalloissa, jossa ihmiset panostavat juhlaan paljon rahaa ja aikaa. Halloween ei ole ainoastaan lapsille ja lapsenmielisille, vaan sitä viettävät aikuisetkin. Halloween on rantautunut Suomeenkin ja nykyään sitä vietetään monessa taloudessa. Halloween näkyy erityisesti myös kauppojen hyllyillä, sillä siihen liittyviä koristeita ja herkkuja on tarjolla joka lähtöön. Upeat Halloween-asut Lapsille saat tietysti PartyKingistä. Siellä on todella kattava valikoima erilaisia asuja, jotka nostattavat halloweenin tunnelmaa ja tuovat selkäpiitä karmivaa jännitystä. Halloween-asut lapsille voivat olla esimerkiksi elokuvista tuttuja hahmoja tai muuten halloweeniin sopivia noitia, vampyyreita tai kummituksia.

Uudet juhlapyhät ovat kultakaivoksia yrityksille

Jokainen uusi juhlapyhä tuo paljon uutta myyntiä yrityksille, sillä suomalaiset ovat perinteisesti juhlapyhiin osallistuvia. Esimerkiksi joulu saa ihmiset ostoksille koristelemaan kotia ja ostamaan lahjoja.
Sama on tapahtunut monien muidenkin juhlapyhien kohdalla. Juhlapyhät ovat myös yritysten kulta-aikaa ja sen vuoksi yritykset toivottavat uudet juhlat tervetulleeksi Suomeen. Samaan aikaan on havaittavissa ilmiö, kuinka sesongit alkavat aina vain aikaisemmin. Nykyään joulu saattaa näkyä kaupoissa jopa syyskuussa ja samaan aikaan alkaa halloween-sesonki. Toisaalta yksi sesonki voi saada asiakkaan ostamaan myös seuraavan sesongin tuotteita. Varmaa kuitenkin on, että vaikka suomalaiset toisaalta lämpenevät hiljaa uusille juhlapyhille, on tuotteille kysyntää sitten, kun juhlapyhä on rantautunut kunnolla Suomeen. Loppuvuodessa onkin useita juhlapyhiä, joten kaupoissa varmasti riittää vilinää ja vilskettä. Hyllyt notkuvat uusia tuotteita ja suomalaiset pääsevät taas koristelemaan kotejaan ja liiketiloja juhlapyhiä varten.